Beautyfeestje

  • Volg ons op

Beautyfeestje

beauty3

Ben jij binnenkort jarig, wil je een hele speciale dag samen met je vriendinnen en ben je dol op make-up? Dan ben je bij het Kroontje aan het juiste adres! Wij verzorgen bij het Kroontje beautyfeestjes voor hippe meiden vanaf 8 jaar!

Tijdens het feestje van ca 2,5 uur krijgt iedereen een spiegel, handdoekje, haarband en dan gaan we lekker aan het werk terwijl we genieten van ons speciale meidendrankje met heerlijke bubbels in een mooi champagneglas!

We gaan lekker aan de gang met een maskertje, dagcrème, make-up, nagels lakken en natuurlijk kan een fotoshoot van het eindresultaat niet ontbreken!

Iedereen krijgt na afloop een goodiebag mee!

De kosten zijn € 12,50 per kind. Dit bedrag is inclusief Ranja en avondeten, waarbij je kunt kiezen tussen friet met een frikandel, friet met kipnuggets, poffertjes of pannenkoeken. Optioneel is bij ieder van de themafeestjes het feestpakket uit te breiden. Zo kun je ook de kadootjes bij ons uitpakken, lang zal ze leven zingen en starten met het versieren van een cakeje (0,75 extra per kind). Of misschien wil je kind tussendoor nog een keer chips uitdelen (0,50 per kind)?

Aanmelden voor het feestje kan via de button ‘aanmelden’. Vul in het formulier uw gegevens in en kies desgewenst extra opties voor uw feestje!

 

beauty2beauty1