Algemeen nieuws

  • Volg ons op

Cursus babyyoga!

Date: augustus 17, 2015 Author: Fleur van Osch Categories: Algemeen nieuws

yoga 2

Vanaf 16 september is het mogelijk om bij Kinderopvang ’t Kroontje ‘babyyoga’ te volgen. De lessen worden gegeven door Gonny van Zutven en zijn voor alle ouders met kinderen vanaf 4 maanden (tot ze kunnen lopen) Ook wanneer je geen opvang afneemt bij ’t Kroontje ben je van harte welkom!

Cursusdag: woensdagmiddag om 15.30 uur bij Kinderopvang ‘t kroontje

Aantal lessen: Bij deelname van 4 lessen krijg je de CD “Ontspanning en Plezier voor 2”  gratis!!

Data: 16 september, 23 september, 30 september en 7 oktober

Kosten: € 7,- per les van 1 uur (betaling kan contant en direct bij Gonny)

Vanaf 3 aanmeldingen zullen we starten. Er is maximaal plek voor 8 aanmeldingen, dus wees er snel bij en geef je minimaal 2 weken vooraf op bij ’t Kroontje via Willeke@kroontjeveghel.nl of 0413-310415.

Hieronder meer informatie over de cursus die je samen met je kleintje kan gaan volgen. Heb je eventueel nog een ouder kind waar je opvang voor nodig hebt tijdens deze cursus, dan zijn wij zeer bereid te bekijken of dit mogelijk is. Ook met andere vragen kunt u terecht bij Willeke via:

Willeke@kroontjeveghel.nl of 0413-310415.

 

Baby yoga

Baby- yoga is  “ontspanning en plezier voor 2”, een combinatie  van yoga-oefeningen, baby-gym en spelmassage. De oefeningen zijn gericht op baby’s vanaf vier maanden tot ze bijna lopen. Baby-yoga is een veilige en ontspannen manier om allerlei oefeningen te doen die op verschillende vlakken goed zijn voor baby’s. Het zijn geen ingewikkelde grepen/oefeningen, maar we leren om op een speelse manier bezig te zijn met baby’s. In totaal leer je 42 oefeningen. Een aantal van deze oefeningen (19) worden uitgevoerd op hele leuke liedjes en rijmpjes! Je ontvangt de cd “ontspanning en plezier voor 2”. Hierop staan prachtige babyliedjes om samen met je baby te genieten van de leukste yoga-oefeningen en spelmassage. Als bonus vier prachtige instrumentale nummers om een ontspannende sfeer te creëren. Met de aangereikte houdingen, technieken en liedjes voelen ouder en kind zich vertrouwd met elkaar en de onderlinge band wordt hierdoor versterkt. Naast het feit dat baby’s erg genieten van deze oefeningen houden ze ook de spieren en gewrichten soepel, bevorderen ze hun ontwikkeling en vergroten ze het lichaamsbesef.