Cursussen en ...

  • Volg ons op

Cursussen en workshops

Kinder EHBO voor ouder(s)/verzorger(s)/opa(s) en/of oma(s)

Zeker bij kinderen komen ongevallen in en rond het huis vaak voor. Vallen, verslikken of branden: als het gebeurt, wilt u precies weten wat u moet doen. Door een cursus EHBO aan baby’s en kinderen te volgen, leert u hoe u op tijd de juiste handelingen verricht. Zo weet u in geval van nood altijd hoe u uw kind direct kunt helpen.

Op dit moment zijn er geen nieuwe cursusdata gepland.

 

 


Workshop: “De hapjes voor je baby, zo gemaakt?!”

Potje of toch zelf maken? Vanaf 4 maanden rustig starten met de bijvoeding, dat is het advies. Maar hoe maak ik dit dan? Krijgt mijn baby alles binnen wat hij/zij nodig heeft? Dit zijn vragen waar we tijdens de workshop op ingaan.

In samenwerking met JOGG Veghel, Kinderdagopvang ’t Kroontje en Hanneke Kuijpers Diëtist staan wij samen voor de goede voeding van je baby. En een hapje is zo gemaakt, als je maar weet hoe het ook kan, keukenprinses/prins is geen vereiste.

De avond start met een voorlichting van de diëtist, waarna we samen aan de slag gaan om op het einde van de avond met leuke ideeën, gevulde koeltas en inspiratie huiswaarts te gaan.

Op dit moment zijn er geen nieuwe cursusdata gepland.

Data: 
Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur
Locatie: 
kinderopvang ’t Kroontje (PWA Sportpark 3, 5461XL te Veghel)

Inschrijven kan door gebruik te maken van dit inschrijfformulier.

Kosten
De kosten van de workshop bedragen €17,5- per deelnemer. Dit bedrag is inclusief een klein koeltasje, vriesbakjes, de gemaakte hapjes en een receptenboekje.
De cursus kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen.

Lees hier de algemene voorwaarden

 


Cursus babymassage

Is uw kindje onrustig? Heeft u door de drukte van de dag het gevoel dat u te weinig tijd met uw kleintje kunt doorbrengen, of heeft u gewoon behoefte aan een een- op een momentje?

Wellicht is babymassage dan iets voor u!

Shantala babymassage is een bijzondere manier om je baby beter te leren kennen en op ontspannen wijze contact te maken met elkaar. Zonder woorden, maar door lichamelijk contact leer je de taal van je baby te begrijpen: lichaamstaal. Babymassage kan er voor zorgen dat baby’s:

  • regelmatiger slapen
  • een betere spijsvertering krijgen
  • een groter besef van geborgenheid ontwikkelen

Wie ben ik?
Mijn naam is Fleur van Osch. Kwaliteitsmedewerker bij Kinderopvang ’t Kroontje, mama van 2 kinderen (3 en 1 jaar) en sinds maart 2017 docent baby- en peutermassage. Graag maak ik kennis met u en uw baby tijdens een van mijn cursussen om u het plezier van massage mee te geven. Mijn motto is dan ook: ‘enjoy every moment’.

Voor wie?
De cursus is voor baby’s in de leeftijd van 6 weken tot ca. 9 maanden oud met één ouder/verzorger en bestaat uit 4 bijeenkomsten van ca 1 tot 1,5 uur. Iedere les verloopt min of meer volgens een vast patroon in een ontspannen, rustige sfeer. Naast de babymassage en vele praktische tips staat er in iedere bijeenkomst ook een thema centraal waarover ik u graag informeer, zoals draagtechnieken, buikkrampjes, emmeren in Tummy Tub en de lichaamstaal van de baby.

Data & lestijden
Op dit moment is er nog geen nieuwe cursus gepland. Mocht u interesse hebben in een cursus, neem dan contact op via fleur@kroontjeveghel.nl of vul het inschrijfformulier in. Bij voldoende animo plannen we een nieuwe reeks lessen.
Cursustijd: in overleg

Inschrijven kan door gebruik te maken van dit inschrijfformulier.

Kosten
De kosten van de cursus babymassage bedragen €75,-. Dit is inclusief koffie/thee, massageolie en een handige reader om thuis alles nog eens na te lezen.

Er zijn 4 plaatsen beschikbaar. De cursus kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen.

Lees hier de algemene voorwaarden