Algemeen nieuws

  • Volg ons op

DOREM gaat van start op 10 november!

Date: november 9, 2015 Author: Fleur van Osch Categories: Algemeen nieuws

Vanaf dinsdag 10 november zal bij ’t Kroontje de DOREM muziekles van start gaan voor kinderen uit groep 4 en 5!
’t Kroontje biedt DOREM! aan iedere dinsdag van 16.30 uur tot 17.15 uur (m.u.v. schoolvakanties).

 

Kinderen ontdekken in 25 lessen verschillende muziekinstrumenten en welk instrument bij hun past. Ze leren de ‘geheimtaal’ van muzikanten, namelijk het notenschrift! De DOREM!-lessen worden gegeven door Tom van Aarle, muziekdocent van Phoenix cultuur!

 

Spelenderwijs leren de kinderen de wereld van muziek kennen. Dit is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. Bovendien is het erg gezellig om met andere kinderen

in een groep muziek te maken. Natuurlijk mogen (groot)-ouders en broertjes en zusjes regelmatig komen luisteren. De lessen worden in het voorjaar afgesloten met een indrukkend optreden tijdens de DOREM!-manifestatie.

 

Er is nog plek, dus mocht je interesse hebben eens te komen kijken met je kind(eren) dan ben je op dinsdag 10 of dinsdag 17 november meer dan welkom voor een proefles. Indien uw kind bij ’t Kroontje speelt deze middag, geef dan aan de leidster door dat uw zoon/dochter een lesje mag meekijken!

 

De bijdrage per kind bedraagt € 149,-.

Meer informatie en/of aanmelden info@phoenixcultuur.nl of 0413-782010. Phoenix Cultuur biedt naast de DOREM! voor kinderen verschillende cursussen en workshops aan zoals dans, musical, muziekles en kinderateliers, kijk voor het programma op www.phoenixcultuur.nl.