Guppiesport Home

  • Volg ons op

Guppiesport Home

 

HandjesSKO-Veghel in samenwerking met Kinderopvang ’t Kroontje

 

Guppiesport® is een vernieuwend en modern beweegconcept voor peuters en kleuters. Klimmen, klauteren, spelen, gooien, vangen, springen, glijden … alle facetten van bewegen komen aan bod.

 

Tijdens de Guppiesport®-lessen ervaren kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar, alle grondvormen van bewegen en basistechnieken van alle sportdisciplines (gymnastiek, sportspelen, bewegen op muziek, stoeispelen, atletiek en slagspelen). Daardoor krijgen zij een gedegen sportieve inleiding die als basis kan dienen voor alle verdere sportbeoefening. Kinderen weten hierdoor wat er allemaal te koop is in de sportwereld en maken op grond daarvan uiteindelijk een keuze voor een bepaalde sport.

Guppiesport® is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

 

Vanaf 23 februari 2015 is Turnvereniging Educa in samenwerking met Kinderopvang ’t Kroontje en Peutergym de Stampertjes met Guppiesport® op verschillende lokaties in Veghel gestart.

Op maandagmiddag kun je kennismakingslessen volgen in de Microhal, op dinsdagochtend bij BS de Ieme en op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend bij ’t Kroontje.

 

Kom ook eens een kijkje nemen en meld je kind aan voor Guppiesport®!

 

Meld je aan via het inschrijfformulier!

 

> Download het inschrijfformulier

> Bekijk de algemene voorwaarden