Welkom

  • Volg ons op

Date: maart 9, 2015 Author: Jeroen Hellemons Categories: Welkom

Collega’s gezocht!

Heb je onze vacature button onderaan de pagina al gezien? Wij zoeken met regelmaat nieuwe collega’s. Kijk maar eens gauw!

 


Maatregelen i.v.m. Corona

Onder het kopje ‘downloads’ rechtsonder op de homepage, kunt u ons actuele Covid-19 protocol inzien, en vindt u tevens de brief die we onlangs aan ouders hebben verzonden nogmaals terug.

We verzoeken alle bezoekers en medewerkers rekening te houden met de maatregelen die we treffen en met de richtlijnen zoals deze door RIVM zijn voorgeschreven

 

 


, leuk dat je op onze site bent!

De afgelopen jaren is ’t Kroontje flink gegroeid en hebben we ons ontwikkeld tot een professionele organisatie die zich bezig houdt met alles wat met de begeleiding, opvoeding, ondersteuning en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar te maken heeft.

De samenwerking met veel Veghelse instellingen en organisaties die zich bezig houden met de ontwikkeling van kinderen is hierbij essentieel. Door deze nauwe samenwerking kunt u inmiddels voor heel veel verschillende onderwerpen bij ons terecht. Van gewone opvang tot workshops voor ouders, peutersportlessen of muzieklessen; wij hebben het allemaal in huis.

Neem voor meer informatie contact op via kdv@kroontjeveghel.nl of bel naar ons hoofdkantoor onder nummer: 0413-310415

 


 

Gezond & sportief. Dat is ’t Kroontje:

 


 

Spelend leren voor peuters

Binnen ons kinderdagverblijf werken we al jaren met een VVE programma. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie. Het is bedoeld om kinderen vanaf 2 jaar extra te stimuleren in hun (taal)ontwikkeling. Nieuw is het (gesubsidieerde) 16-uurs aanbod voor peuters, beter bekend als peuterspeelzaalwerk. Lees meer