KCE Aanmelding

  • Volg ons op

KCE Aanmelding

Oriëntatie

Indien u wat meer wilt weten over hoe wij werken kunt u zelf een afspraak maken voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt deze afspraak telefonisch maken via ons kantoor of aan de balie.
Indien u algemene vragen heeft kunt u contact opnemen met Fleur v. Osch. Dit kan zowel via e-mail als telefonisch, via fleur@kroontjeveghel.nl of tel. 0413-310415.

 

Aanmelding

Bij ons kunt u op eenvoudige en heldere wijze een plaats reserveren. Indien u geïnteresseerd bent in een opvangplaats kunt u via onderstaande link inschrijven. Wij vragen u hierbij om enkele noodzakelijke gegevens, die nodig zijn om geheel vrijblijvend, contact met u op te nemen en eventueel een offerte voor u te maken.

 

> Ga naar INSCHRIJVEN

 

Plaatsing

Na inschrijving zal u zo spoedig mogelijk geïnformeerd worden over de mogelijkheden. Wij streven ernaar dit binnen 2 weken aan u terug te koppelen. Er zal een kindplaatsovereenkomst worden opgesteld op basis van de door u aangevraagde dagdelen. Twee weken voor aanvang van de plaatsing wordt er door één van onze medewerkers een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u bepaalde wensen doorgeven en gewoontes van uw kind met de leidsters bespreken. Ook zal er een afspraak worden gemaakt zodat uw kind, indien gewenst, een keer kan komen wennen. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan het proefdraaien. Er wordt een verzorgings/vervoerscontract met u doorgenomen en ondertekend en u geeft uw akkoord op onze algemene voorwaarden, aanvullende voorwaarden en huisregels.

Lees hier de Algemene voorwaarden
Lees hier de Aanvullende voorwaarden