Geen categorie

  • Volg ons op

Open (speel)dag!

Date: februari 14, 2017 Author: Fleur van Osch Categories: Geen categorie

Open (speel)dag!

Op 20 mei is het weer zover! Onze jaarlijkse open(speel)dag!
Alle ouders, kinderen, vrienden, bekenden, onbekenden familie en geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te komen nemen en deel te nemen aan een van de vele activiteiten!

Schminken! Dat kan! De hele dag staan Cynthia samen met Sharona voor uw kinderen klaar om de mooiste creaties te maken! Op het Haaienhonk maakt ‘creatief tuig’ het plaatje compleet door mooie haar creaties te verzorgen!

Ook goochelaar en ballon entertainer Dries is weer van de partij en zal tussen 11.00 uur en 14.00 uur zorgen voor het nodige entertainment!

Om 11.00 uur worden alle stoere kleuters (3+ en groep 1,2,3 leeftijd) verwacht bij de Aapjes, waar André van ‘het Apenstaartje’ net als vorig jaar weer een geweldige theatershow ten tonele gaat brengen! De voorstelling heet o-blup-oo, gebasseerd op het boek ‘de mooiste vis van de zee’

Aansluitend zal Valkerij Flyingbirds ’t Kroontje bezoeken!

Ook kunt u weer samen met uw kinderen bloemstukjes maken, schilderijtjes knutselen, broodjes roosteren boven de vuurschaal, fruitcreaties maken en gewoon lekker rondkijken.

Uiteraard ook dit jaar weer een leuke goody-bag met leuke kortingsacties van buurbedrijven in en rondom Veghel! Voor elk gezin één en op=op!