Sportfeestje

  • Volg ons op

Sportfeestje

Ben jij sportief en wil jij flink sporten met je vriendjes en vriendinnetjes op je verjaardagsfeestje? Dan is dit sportfeestje iets voor jou!

We gaan van start met een gezamenlijk spel en vervolgens gaan we op ‘het veld’ de strijd aan met elkaar. Als afsluiting hebben we nog een spannend spel en ontvang je een sportdiploma. Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding van een sportjuf. Afhankelijk van het weer en jouw wensen vindt het feestje binnen of buiten plaats. Heb je een voorkeur voor een bepaalde sport of ben je minder competitief, mail dan even naar kinderfeestjes@kroontjeveghel.nl dan stellen we een sportmiddag op maat op!

Het maximaal aantal deelnemers is 12 en de kosten voor het feestje bedragen: € 10,50 p.p. Dit bedrag is inclusief Ranja en avondeten waarbij je kunt kiezentussen friet met een frikadel, friet met kipnuggets, poffertjes of pannenkoeken. Optioneel is bij ieder van de themafeestjes het feestpakket uit te breiden. Zo kun je ook de kadootjes bij ons uitpakken, lang zal ze leven zingen en starten met het versieren van een cakeje (0,75 extra per kind). Of misschien wil je kind tussendoor nog een keer chips uitdelen (0,50 per kind)?

Aanmelden voor het feestje kan via de button ‘aanmelden’. Vul in het formulier uw gegevens in en kies desgewenst extra opties voor uw feestje!

 

sport2sport3sport4