TSO op De Empel

  • Volg ons op

TSO op De Empel

HandjesSKO-Veghel in samenwerking met Kinderopvang ’t Kroontje

 

 

Sport-TSO is leuk!

 

In het huidige leven is vaak niet mogelijk om (alle dagen) thuis te zijn om met uw kind(eren) te lunchen. Het is het dan heel erg belangrijk dat uw kind op een ontspannen en prettige manier pauze kan houden, zodat u met een gerust hart kunt gaan werken en weet dat uw kind goed opgevangen wordt en het naar zijn/haar zin heeft. SKOV is een professionele organisatie voor plezier tijdens de tussenschoolse opvang. Sinds kort is SKOV in samenwerking met Kinderopvang ’t Kroontje van start gegaan met een professionele Sport-TSO omdat er vanuit de basisscholen behoefte ontstond aan goed georganiseerde, maar vooral een plezierige pauze.

 

Spelen en ontspannen

 

De kinderen eten onder professionele begeleiding rustig een boterham, ze spelen en ontspannen. Om zo weer energie te krijgen voor na de pauze. Plezier staat daarbij voorop! Een kind dat een fijne pauze heeft gehad, is weer uitgerust om goed deel te kunnen nemen aan de lessen in de klas ’s middags!

 

Professioneel en betrouwbaar

 

Tijdens de pauze komen er overblijfkrachten (vaak ouders) en pedagogisch medewerkers naar school om de TSO goed te begeleiden. De overblijfkrachten van onze Sport-TSO krijgen begeleiding van een TSO coördinator tussenschoolse opvang. Regelmatig zal er een teamoverleg plaatsvinden over de dagelijkse gang van zaken, activiteiten planning, communicatie en overdracht.

 

Sport, beweging en gezondheid! Ook tijdens de pauze! Onze gediplomeerde sportlerares zal speciaal voor de TSO leuke, op leeftijd gerichte, sportactiviteiten voorbereiden!