TSO op Petrus...

  • Volg ons op

TSO op Petrus en Paulus

logo-basisschool-petrus-en-paulus

 

HandjesSKO-Veghel in samenwerking met Kinderopvang ’t Kroontje

 

De TSO is leuk!

 

In het huidige leven is vaak niet mogelijk om (alle dagen) thuis te zijn om met uw kind(eren) te lunchen. Het is het dan heel erg belangrijk dat uw kind op een ontspannen en prettige manier pauze kan houden, zodat u met een gerust hart kunt gaan werken en weet dat uw kind goed opgevangen wordt en het naar zijn/haar zin heeft. SKOV is een professionele organisatie voor plezier tijdens de tussenschoolse opvang. SKOV organiseert in samenwerking met Kinderopvang ’t Kroontje een professionele TSO omdat er vanuit de basisscholen behoefte ontstond aan goed georganiseerde, maar vooral een plezierige pauze.

 

Spelen en ontspannen

 

De kinderen eten onder professionele begeleiding rustig een boterham, ze spelen en ontspannen. Om zo weer energie te krijgen voor na de pauze. Plezier staat daarbij voorop! Een kind dat een fijne pauze heeft gehad, is weer uitgerust om goed deel te kunnen nemen aan de lessen in de klas ’s middags!

 

Professioneel en betrouwbaar

 

Tijdens de pauze komen er overblijfkrachten (vaak ouders) en pedagogisch medewerkers naar school om de TSO goed te begeleiden. De overblijfkrachten van onze TSO krijgen begeleiding van een coördinator tussenschoolse opvang. Regelmatig zal er een teamoverleg plaatsvinden over de dagelijkse gang van zaken, activiteiten planning, communicatie en overdracht.

.