Wat kost de TSO?

  • Volg ons op

Wat kost de TSO?

Kosten tussenschoolse opvang

Of uw kind nu op vaste dagen in de week naar Sport-TSO gaat of alleen af en toe een keertje overblijft, u kunt het zelf aangeven. Via ons ouderlogin regelt u dat snel en gemakkelijk. Na aanmelding krijgt u een unieke inlogcode.

 

Hoe werkt het?

Met uw inlogcode vraagt u zelf tussenschoolse opvang aan. Op dagen die u zelf kiest.

 

Tarieven tussenschoolse opvang

Voor het schooljaar 2015-2016 hanteren wij de volgende tarieven:

  • Als u van te voren voor het hele schooljaar vaste dagen opgeeft waarop uw kind overblijft dan betaalt u daarvoor het voordelige tarief van € 2,50 per keer*. Deze kosten zullen maandelijks vooraf geïncasseerd worden in de maanden september tot en met juni. In de zomervakantie incasseren wij niet.
  • Als u maar een paar keer per jaar TSO nodig heeft of als u TSO nodig heeft op wisslende dagen dan kunt u dat zelf doorgeven met uw eigen inlogcode via ons webportaal. Hiervoor kunt u een strippenkaart van 10 of 20 strippen, van € 2,75 per strip*, afnemen. Deze strippenkaart wordt per kaart geïncasseerd.
  • Onze tarieven worden geïndexeerd volgens de landelijke richtlijnen van de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Aan- en afmelden

U bent zelf verantwoordelijk voor aan- en afmelding van uw kind(eren). Wanneer een kind niet digitaal wordt afgemeld, worden de kosten in rekening gebracht. U kunt de site voor de aan- en afmeldingen ook op uw mobiele telefoon zetten, dan hebt u het webportaal direct bij de hand wanneer het nodig is. 

tso beschuit

Gebruik maken van vakantie opvang? Dat kan!

Komt het wel eens voor dat u in de schoolvakanties weg moet en opvang voor uw kind nodig heeft? De BSO van kinderopvang ’t Kroontje heeft een heel enthousiast activiteiten team dat elke vakantie weer leuke dingen met de kinderen gaat doen. Dit varieert van slaapfeestjes, bowlen, zwemmen, maïsdoolhof tot koken op de BSO en het opvoeren van modeshows en toneelstukken. Kinderen die gebruik maken van Sport-TSO kunnen ook gebruik maken van onze vakantie opvang. U dient uw kind hiervoor een maand van te voren op te geven. De betaling hiervan is volgens ons flexibele uurtarief. Voor informatie zie elders op onze website ons prijsbeleid.

Omdat tussenschoolse opvang niet onder de Wet Kinderopvang valt, maar onder de wet Primair Basisonderwijs, krijgt u hiervoor geen Kinderopvangtoeslag.