Guppiesport

€ 3,50
Guppiesport

Guppiesport® is een vernieuwend en modern beweegconcept voor peuters en kleuters. Klimmen, klauteren, spelen, gooien, vangen, springen, glijden… alle facetten van bewegen komen aan bod.
Tijdens de Guppiesportlessen ervaren kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar, alle grondvormen van bewegen en basistechnieken van alle sportdisciplines (gymnastiek, sportspelen, bewegen op muziek, stoeispelen, atletiek en slagspelen). Daardoor krijgen zij een gedegen sportieve inleiding die als basis kan dienen voor alle verdere sportbeoefening. Kinderen weten hierdoor wat er allemaal te koop is in de sportwereld en maken op grond daarvan uiteindelijk een keuze voor een bepaalde sport. Guppiesport® is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Dagelijks kunnen kinderen bij ons sporten! De les wordt verzorgd door een opgeleid sportinstructrice (die tevens groepsleidster bij ’t Kroontje is). Sportlessen gaan in de schoolvakanties niet door. Buiten schoolvakanties bent u iedere werkdag welkom om om 9.00 uur te komen sporten. U geeft van te voren wel door welke dag(en) u allemaal gaat komen. U kunt zich via ons Inschrijfformulier aanmelden.

Wilt u liever samen met u kind sporten? Kijk dan eens op de pagina van Ouder- en kindgym!

× Reageer op deze vacature!