Guppiesport

€ 3,50
Guppiesport

Welkom bij Guppiesport!

Guppiesport® is een vernieuwend en modern beweegconcept voor peuters en kleuters. Klimmen, klauteren, spelen, gooien, vangen, springen en glijden… alle facetten van bewegen komen aan bod.

Tijdens de Guppiesportlessen ervaren kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar, alle grondvormen van bewegen en basistechnieken van alle sportdisciplines (gymnastiek, sportspelen, bewegen op muziek, stoeispelen, atletiek en slagspelen). Daardoor krijgen zij een gedegen sportieve inleiding die als basis kan dienen voor alle verdere sportbeoefening. Kinderen weten hierdoor wat er allemaal te koop is in de sportwereld en maken op grond daarvan uiteindelijk een keuze voor een bepaalde sport. Guppiesport® is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Dagelijks kunnen kinderen bij ons sporten! De sportlessen worden verzorgd door een opgeleide sportcoach. Buiten schoolvakanties om bent u iedere werkdag om 9.00 uur welkom om bij ons te komen sporten. Binnen de schoolvakanties worden er geen sportlessen gegeven. U kunt zich via ons Inschrijfformulier aanmelden.

Liever samen met uw kind sporten? Kijk dan eens naar Ouder- en kindgym!

× Reageer op deze vacature!